Posted in love

Northern Sky

p
rumah saya, yang penting ada gambar langitnya :p
I never felt magic crazy as this
I never saw moons knew the meaning of the sea
I never held emotion in the palm of my hand
Or felt sweet breezes in the top of a tree
But now you’re here
Brighten my northern sky
I’ve been a long time that I’m waiting
Been a long time that I’m blown
I’ve been a long time that I’ve wandered
Through the people I have known
Oh, if you would and you could
Straighten my new mind’s eye
Would you love me for my money
Would you love me for my head
Would you love me through the winter
Would you love me ‘til I’m dead
Oh, if you would and you could
Come blow your horn on high
I never felt magic crazy as this
I never saw moons knew the meaning of the sea
I never held emotion in the palm of my hand
Or felt sweet breezes in the top of a tree
But now you’re here
Brighten my northern sky

Lagi suka bgt sama lagu ini, apalagi liriknya.. wow i never felt magic crazy as this, ternyata si Nick Drake (yang nyanyi) dan meninggal dari tahun 70-an, mati muda pula, buset.. lagu tahun brapa yah?

Author:

neng fey... si eneng ini berbadan gemuk tapi malas untuk diet neng fey suka bgt sama yang namanya buku novel, jadi sebenernya ga susah untuk ngasi kado ke si neng, kasi buku aja dia dah seneng bgt si neng suka bgt bermimpi ttg traveling, kenapa mimpi? soalnya si neng jarang bisa traveling neng fey sekarang lagi coba untuk pandai menulis

15 thoughts on “Northern Sky

  1. itu penyanyinya namanya Nick Drake yak, neng? *buka wikipedia*

    Coba ada versi mp3nya yang diupload sekalian :p *lagimalesbrowsinglagudotcom*

    *lagimalesuploadmp3nya* hehehehe
    -neng-

  2. youtube gw diblokir, neng😦 *malesngenetyangpakebayardotcom*

    makasih infonya, pak Eko😀

    buset, masih diblokir aje? MP juga masih diblokir? kesiannya..:p
    -neng-

  3. @darnia :
    kok bisa di blokir?
    halaah lagi-lagi ada yg manggil gw ‘pak’ 😦

    hohoho, terima nasip aja pak kalo ada yang manggil kaya gitu hohoho
    dani dimusuhin ama IT kantornya, makanya pada diblokir semua, hehehe
    -neng-

  4. kalo mau download mp3nya dimana ya’?
    itu photo-nya dari depan rumah /belakang, sampe naik2 gitu.
    hehehe..

    waduH dimana yah? gw boleh dapet dari adek gw sih, terima beres :p
    motonya dari depan rumah, ga naek2 kok, cuma menghadap awan aja, keren yah *tiba2 narsis*
    -neng-

  5. ahak ahak ahak

    lagi kumat jadul nya ya neng??

    eh eh eh

    apa sum1 who’s gonna take you to the northern sky has finally come??? adeeeeeeeuuuhhh hihihihi

    hueeee…sayangnya blom ada, cuman lagi kumat aja jadulnya, hihihi
    -neng-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s